Installera appar

När du har hittat din app måste du installera det på din iPad. Detta är en process i två steg. Oavsett om du har valt en app som kostar pengar eller är gratis måste du verifiera köpet/nedladdningen med ditt lösenord för App Store (de modernaste ipadsen har fingeravtrycksverifiering) På gratisprogram står det ”Gratis” och på köpappar står det priset som appen kostar. När du har klickat på knappen blir konturerna gröna och det kommer att stå ”Installera app”. Tryck igen för att starta installationsprocessen.

När du är på appens sida i App Store är nedladdningsknappen placerad högst upp på skärmen precis ovanför fliken ”Information”. Du kan också installera en app direkt från sökresultaten genom att trycka på prislappen ligger på höger sida av rutan i sökresultatet.
-1

 

När du har valt att installera appen kommer du att uppmanas att ange ditt iTunes-kontos lösenord. Denna begäran är utformad för att skydda dig om någon plockar upp din iPad och försöker ladda ner en massa appar utan din tillåtelse. Om du nyligen har laddat ner en app kommer iTunes att anta att det är faktiskt du fortfarande använder det och kommer inte att be dig om ditt lösenord. (Så om du vill ladda ner en massa appar på en gång, iPad kommer de inte att be dig om ditt lösenord varje gång.)