Hur du skaffar en egen iPad 3

Om du är på jakt efter en surfplatta just nu eller helt enkelt gillar Apple produkter har du förstås uppmärksammat att Apple nyligen lanserat en ny surfplatta: iPad 3 eller The New iPad, som den egentligen heter.

Denna surfplatta är ett utmärkt val för den som vill ha en surfplatta som utnyttjar den allra senaste tekniken, då iPad 3 har marknadens bästa skärm just nu, som markant skiljer sig från konkurrenternas surfplattors skärmar till sin fördel.

Dessutom har iPad 3 en betydligt bättre kamera än de flesta surfplattorna, även om Apple förstås inte är ensamma om att ha satsat på just kameror i sina surfplattor. Kameran är dock en iSight kamera med 5 mega pixlar och många specialfunktioner som till stor del är de samma som på iPhone 4S, så har du en sådan och är nöjd med kameran i den, är en iPad 3 också verkligen att rekommendera.

Vidare har iPad 3 också en mycket bra batteritid för en så pass avancerad surfplatta som det faktiskt är, surftiden ligger nämligen på 10 timmar.

Än har dock inte iPad 3 släppts i Sverige, den släpps nämligen först i en del andra länder, men från och med den 26/3 2012 kommer man att kunna köpa iPad 3 även i Sverige, hos auktoriserade Apple återförsäljare.

Det är i dags dato inte helt säkert vad priset kommer att hamna på, men enligt spekulationer bör priserna ligga omkring:

$500 (för en modell med 16 GB i minne)

$600 (för en modell med 32 GB i minne)

Respektive $700 (för en modell med 64 GB i minne).

Om man ska titta på tidigare priser för Apple produkter verkar det som att dessa priser skulle kunna stämma, och om de inte stämmer exakt borde inte skillnaderna vara jättestora i alla fall. Mer information om exakta priser kommer dock förmodligen att komma under de närmaste dagarna, då lanseringsdatumet för USA och en del andra länder närmar sig. När iPad 3 släpps där, kommer vi att kunna skapa oss en bättre uppfattning om vad priset bör hamna på även i Sverige.